Ahmet Kahveci, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kahveci, mesajında Türk milletinin kahraman gazilerine minnet ve şükranlarını dile getirdi.

Gündem Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 05:46:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 41 sn.
25 okunma
Google News

Başkan Kahveci mesajında, “Tarihin her döneminde bağımsızlık ve hürriyet için canını ortaya koyan kahraman gazilerimiz, Türk milletinin şanlı geçmişinin ve onurlu duruşunun sembolüdür. Gazilerimizin fedakarlıkları, vatan ve millet sevgisinin en yüksek ifadesidir. Onların emaneti olan bu toprakları, her zaman aynı azim ve kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz. Gazilerimiz, milletimizin onurudur. Onlara her zaman sahip çıkmak, vatanımıza olan borcumuzdur. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.