Başkan Aynacı, yapımı devam eden inşaatta ilk tuğlayı koydu

Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Çarşı Merkezinde eski belediye binasının yerine yapımı devam eden inşaatta ilk tuğlayı koydu.

İlçeler Yayın: 13 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.07.2024 14:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
580 okunma
Google News

İnşaat çalışmaları hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Aynacı, "Kentsel yenileme projesi kapsamında yapımı devam eden inşaatlarımızı 2024 yılı içerisinde tamamlamayı planlamaktayız. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi mevcut projelerde hiçbir aksaklığa mahal vermeden adım adım tamamlayacağız," dedi.

Başkan Aynacı, mevcut projelerde yapılan tüm anlaşmalara göre her santimini ekip arkadaşlarıyla birlikte titizlikle incelediklerini belirtti. "Kişi isimlerine bakmaksızın, gerek maliyet olarak gerekse alan konusunda bireylerin birbirlerine ve devlete olan haklarını en ince ayrıntısına kadar korumaya çalıştık ve çalışıyoruz," diye ekledi.

Belediye Başkanı Derviş Aynacı, "Kasaplar Hali olarak bilinen yerin karşısında başlattığımız inşaat çalışmasını yine 2024 yılı içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Devam eden süreçte Kentsel Yenileme Projesi kapsamında belirtilen bölgeler için gerekli çalışmaları sağlayacağız. Bolvadinin modernleşmesi ve gelişmesi için elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız. Her zaman söylediğimiz gibi, hem mevcut projeler devam edecek hem de söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Türkiye Cumhuriyet Devleti payidardır, hiçbir zaman kişilere bağlı olarak hiçbir projesi yarım kalmaz bu ilkelerle çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Biz Bu Şehrin Hizmetkârıyız," şeklinde konuştu.

Başkan Aynacı, projelerin zamanında ve eksiksiz bir şekilde tamamlanması için tüm gayretiyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.