Burcu Köksal'ın bir vaadi daha gerçekleşiyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın 31 Mart 2024 seçimlerinden önce vaatleri arasında olan Belediye Hizmet Noktaları uygulamaya geçiyor.

Gündem Yayın: 23 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.08.2024 11:49:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 41 sn.
327 okunma
Google News

Afyonkarahisar Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösterecek olan Belediye Hizmet Noktalarımız Uydukent 03 Kafe yanı ve Ataköy Migros Kavşağı’nda törenlerle açılıyor. Her iki Belediye Hizmet Noktası’nda da Afyonkarahisar Belediyesi’nde yapılan tüm evrak işlemleri gerçekleştirilebilecek. 

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, “Söz verdik, yapıyoruz. Afyonkarahisar’daki tüm hemşehrilerimize eşit hizmet götürüyoruz. Belediye Hizmet Noktalarımız ile vatandaşlarımız iş ve işlemlerini daha kolay bitirebilecek. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da halkımızın taleplerini esas alacak, toplumcu ve şeffaf belediyecilik anlayışımızı Türkiye’ye örnek bir biçimde sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.