Çay Belediyesi'nde borcunu yapılandırmak isteyenlere müjde!

Çay Belediyesinden yapılan duyuruda şu bilgiler verildi: "Belediyemizden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlarımızın ödeyemediği vergi ve borçlarını yapılandırma imkanı sunuluyor.

İlçeler Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 17:42:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 37 sn.
359 okunma
Google News

Yapılandırmaya dahil edilen borçlar arasında emlak vergisi, çevre ve temizlik vergisi, ilan reklam vergileri ve su borçları bulunuyor.

Yapılandırma fırsatı 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlarımız, Belediyemiz gelir şefliğine başvurarak borçlarını yapılandırabilirler.

Bu sayede borçların taksitlendirilmesi ve uygun ödeme planlarının sağlanabilmesi amaçlanıyor. Vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmesi ve borçlarını düzenli bir şekilde ödemeye başlaması önem taşıyor."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.