CHP heyeti AGC’yi ziyaret etti

Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz ve beraberindeki heyet Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk’u ziyaret etti.

Gündem Yayın: 15 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2024 23:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
116 okunma
Google News

Ziyarette AGC Başkan Yardımcısı Sezer Küçukkurt Yönetim Kurulu üyeleri; Mehmet Emin Güzbey, İsa Kuş, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar ziyarette hazır bulundular.
Ziyarete CHP heyetinden;  Hülya Çolak, Mualla Telekoğlu, Ferah Yalçınkol, Burcu Gül Didem Kocabal, Atakan Çelik katıldı.
Başkan Artuk, Cemiyetin Faaliyetlerini Anlattı
Ziyarette konuşan AGC Başkanı Önder Artuk Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşundan ve faaliyetlerinden bahsederek, “Bizim cemiyetimiz 1983 yılında kurulmuş Ulusal Entegre tek Gazeteciler Cemiyeti. Aşağı yukarı basınımızda çalışan 200 arkadaşımızın 150'sinin üye olduğu bir dernek. Yönetim kurulumuzda da Sezer Bey Kocatepe Gazetesinin sahibi, Mehmet Emin Güzbey Odak Gazetesi'nin sahibi, Necati Bey, TRT'nin yıllarca ilimizde temsilciliğini yaptı. Faruk Bey, Afyon HaberTürk sayfasının sahibi, İsa Bey de yapay zekayla alakalı yazılımlar yapan bir şirketi var, basın camiasında aynı zamanda Afyon Yerel Haber'in sahibi. Onunla beraber... Yasin Köksal, Bekir Yeşilay, Mahmut Emin Birliktir  ve Mehmet Abdioğulları var. Biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelerek de bizi şereflendirdiniz teşekkür ederiz.” dedi. 
“Tam gaz çalışıyoruz”
Ziyarette konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, CHP’nin çalışmalarına merkezde ve beldelerde ara vermeden devam ettiklerini söyleyerek, “Biz de tam gaz çalışıyoruz. Bir taraftan başka mahalle ziyaretleri yapıyoruz, bir taraftan da başladık muhtarlarımızı ziyaret etmeye başladık. Mahalle ziyaretlerine gitmişken vatandaşlarla görüşüyoruz; varsa taleplerini alıyoruz ve hemen iletiyoruz. Aynı zamanda gitmişken üye çalışmalarımızı da yapıyoruz. Beldelerde de durum aynı, maalesef hiçbir beldeyi kazanamadık. Bu yüzden oradaki çalışmalara hız verdik. Toparlanmaya ihtiyaçları vardı. Kalan görev süremizde, bir yandan beldeleri toparlayacağız, bir yandan merkezdeki üye sayımızı artıracağız. Hem belediye ile ne kadar hizmet götürebilirsek ve artırabilirsek ona çalışacağız.” şeklinde konuştu.
“Güzel ve uyumlu bir çalışma ortamı var” 
CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, konuşmasına şöyle devam etti:  “Didem Hanım'ı da biliyorsunuzdur zaten, yeni Kadın Kolları Başkanımız Merkez İlçenin, onunla birlikte çalışıyoruz. Sağ olsun, gümbür gümbür geldi. Elimizden geldiğince merkeze katkı sağladı, emeği çok. Artık ondan merkezin yükünü ne kadar alabilirsek o kadar almaya çalışıyoruz. Ama yine de başına işler açıyoruz: “Başkanım şu lazımdı, bu lazımdı, şunu yapalım,” vesaire. Gerçekten güzel ve uyumlu bir çalışma ortamı var. Merkezde ve ilçelerde kadın kolları, gençlik kolları hepsi güzel çalışıyor. Belki şimdiye kadar bu kadar birlik içinde çalışmamış olabilirler ama şu anda çok birlik içindeler.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.