Emirdağ Belediyesi ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

Emirdağ Belediyesi, istihdam olanaklarını artırmak ve vatandaşlara daha geniş hizmet sunmak amacıyla İŞKUR İl Müdürlüğü ile önemli bir iş birliğine imza attı.

İlçeler Yayın: 13 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.07.2024 14:43:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
652 okunma
Google News

Emirdağ Belediyesi, istihdam olanaklarını artırmak ve vatandaşlara daha geniş hizmet sunmak amacıyla İŞKUR İl Müdürlüğü ile önemli bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda, İŞKUR hizmetlerinin Emirdağ’da daha etkin ve verimli bir şekilde sunulmasını sağlayacak olan "İŞKUR Hizmet Noktasına İlişkin Protokol" imzalandı.

Protokol törenine Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Afyonkarahisar  İşKur İl Müdürü Ahmet Karakaya katıldı. İmzalanan protokol ile Emirdağ'daki iş arayan vatandaşların İŞKUR hizmetlerine daha kolay ulaşmaları ve iş bulma süreçlerinin hızlandırılması hedefleniyor.

İmzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyen Başkan Koyuncu, "İstihdamın artırılması ve vatandaşlarımızın iş bulma süreçlerinin kolaylaştırılması için İş Kur İl Müdürlüğü ile yaptığımız bu iş birliği büyük önem taşıyor. Bu protokol sayesinde ilçemizdeki işsizlik oranını azaltmayı ve halkımıza daha geniş istihdam olanakları sunmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.