Başkan Serkan Koyuncu'dan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısına ziyaret

Emirdağ'da yapılacak yatırımların değerlendirilmesi için Ankara’da çalışmalar yürüten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam'ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 13 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.07.2024 18:37:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 44 sn.
300 okunma
Google News

Ziyaret esnasında Başkan Koyuncu, Emirdağ'da hayata geçirilen kültür ve sanat alanında yapılan çalışmalar, ilçede yapılması planlanan projeler ve yapılan yatırımlarla ilgili Bakan Yardımcısı Serdar Çam'a bilgiler verdi.

Emirdağ'ın her yönü ile kalkınması için hep birlikte güzel bir çalışmalar yürütüldüğünün altını çizen Başkan Koyuncu ziyarete ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında ;"Kültür Bakan Yardımcımız Sayın Serdar Çamlı Beyefendiye İlçemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

400 kişilik Tiyatro ve Konferans salonu inşaatında sona geldik. Bir kaç ay içerisinde Aziziye 400 Kişilik Tiyatro ve Konferans Salonu milletimizin hizmetinde olacak.

Hayırlı olsun Emirdağ." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.