Emirdağ Taş Konak Restoran'ın Bahçesi de hizmete açıldı

Emirdağ Belediyesi tarafından işletilen ve ilçenin en gözde mekanlarından biri olan Taş Konak Restoran'ın bahçesi, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine açıldı.

İlçeler Yayın: 05 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 05.06.2024 18:22:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 39 sn.
579 okunma
Google News

Bahçe, huzurlu bir ortamda lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak isteyen misafirlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Taş Konak Restoran'ın menüsünde, yöresel lezzetler ve Türk mutfağının seçkin tatları bulunmaktadır. Taş Konak Restoran, misafirlerine yöresel malzemelerle hazırlanan zengin menüden diledikleri lezzetleri uygun fiyata tatma imkanı sunuyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu herkesi, Taş Konak Restoran'ın bahçesinde lezzet dolu bir yolculuğa davet ederek; "Aileniz ve sevdiklerinizle huzurlu ve güzel vakit geçirebileceğiniz eşsiz lezzetlerin adresi Taş Konak Restoran'ın bahçesi de hizmetinizde. Her zaman bekleriz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.